Tudásfeltöltés középiskolás vetélkedő és médiafoglalkozás

Rövid, 3-5 perces természettudományos kisfilmek készítésére kiírt országos középiskolai tudományvizualizációs vetélkedőt 4 ízben hirdettünk támogatók közreműködésével.

A legjobb alkotók támogatására kislétszámú médiafoglalkozást szerveztünk szakember irányításával, amelynek célja tudományos kísérleteket, jelenségeket, eseményeket bemutató/magyarázó kisfilm létrehozása. A foglalkozás során a diákok által megvalósított kísérleteket professzionális és  saját eszközeikkel is rögzíthetik egy filmes szakember közreműködésével. A foglalkozások minden esetben a diákok meglévő tapasztalataira és a helyi adottságokra alapoznak annak érdekében, hogy a foglalkozás befejeztével a diákok önállóan is képesek legyenek folytatni a munkát.

Eddigi eredményeink:

– 4 országosan megrendezett középiskolai vetélkedő a

– összesen 12 magyarországi és határon túli középiskolában, valamint egy budapesti helyszínű kiscsoportos médiafoglalkozás

– több mint 200 elkészült kisfilm

  • közel 650 fő résztvevővel

Az OTP Fáy Alapítvány által több alkalommal megtámogatott vetélkedő keretében elkészült kisfilmek a Tudásfeltöltés weboldalon és a youtube csatornán (https://www.youtube.com/user/Tudasfeltoltes/videos) megtekinthetők.